--------------------------------------------------------

Контакт

Поштоване колеге, пријатељи фруле, Вама и нама занимљиве информације, фото, аудио и видео материјале о Вашем и уметничком животу других фрулаша, о фрулашким манифестацијама у Србији можете нам доставити на неколико начина:
1. електронском поштом:
srpskafrula@yahoo.com
2. поштом: Удружење фрулаша Србије, Животе Стојадиновића 21, 37000 Крушевац
3. тел/факс 037 401-912 моб. 063 8483-765
4. лично у просторије Удружења у Културном центру Крушевац

---------------------------------------------------------------------------

Дописна интернет Школа за фрулу


За све оне који би да науче нотно свирање на фрули од 1.11.2010. године почела је са радом дописна Школа за фрулу, аутора и предавача Радета Кошанина, познатог фрулаша из Крушевца. Путем интернета, односно web камере или emaila можете сазнати и добити све предвиђене лекције из теорије музике и њене практичне примене у фрулашком музицирању. Све тематске лекције, нотни и звучни примери као и објашњења имају за циљ постепену и основну, а касније и напредну едукативну, педагошку и музичку припрему ученика за оригинална и проширена сазнања из области музике и света фруле као најпопуларнијег народног музичког инструмента у Србији.
Све лекције Школе за фрулу садрже опис теме, нотне примере и вежбе као и звучни изглед одговарајућих мелодија или вежби. За више информација можете се обратити Радету Кошанину лично на мобилни тел. +381638483765, фиксни +38137401912, или email radekosanin@yahoo.com

Нема коментара: